Betonboringen

Specialist in betonboringen in heel België en Zuid-Nederland

Betonboringen

Boorwerk? Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, voor leidingen, ventilatie of gewoon een pelletkachel, wij zorgen voor een kwalitatief afgewerkte opdracht!

We werken zowel in ruwbouw als in afgewerkte ruimtes.

In afgewerkte ruimtes boren we met opvang van boorwater en kernen. Werken gebeuren zo goed als stofvrij. We verzorgen zeer net en nauwkeurig precisieboorwerk tegen een eerlijke prijs. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals kruipkelders, schachten en zolderingen voeren we met de meeste zorg onze boorwerkzaamheden uit.

Boringen kunnen in alle richtingen: verticaal – van boven naar onder en van onder naar boven – , horizontaal en schuin onder een bepaalde hoek. De gaten kunnen een diameter hebben van 8mm tot en met 650mm en tot 3 meter diep gemaakt worden.

Onder andere voor volgende toepassingen kan u ons contacteren:

  • Doorvoer van leidingen voor elektriciteit, water, luchtkanalen, sanitair, verluchting, verwarming, sprinkler installaties, ventilatie, …
  • Spotjes – spotjes boren we van onder naar boven zodat ze mooi op 1 lijn staan. Dit geeft een mooi resultaat.
  • Gat voor afzuigkap keuken.
  • Waskoker of linnenopening (opening tussen 2 verdiepen waardoor de was van de bovenste verdieping rechtstreeks in de wasplaats terechtkomt).
We werken in de industrie voor: aannemers, installatiebedrijven HVAC, Installatiebedrijven sanitair, elektriciteitsbedrijven, tuinaannemers, constructiebedrijven, projectontwikkelaars en architecten. Daarnaast werken we ook voor particulieren.

OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST IN BETONBORINGEN? CONTACTEER IZ BETONBORINGEN