BETONBOREN, BETONZAGEN EN CHEMISCHE VERANKERING

BOREN

Boorwerk? Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, IZ Betonboringen staat voor u klaar! 

We werken zowel in ruwbouw als in afgewerkte ruimtes. In afgewerkte ruimtes boren we met opvang van boorwater en kernen. Werken gebeuren zo goed als stofvrij. We verzorgen zeer net en nauwkeurig precisieboorwerk tegen een eerlijke prijs. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals kruipkelders, schachten en zolderingen voeren we met de meeste zorg onze boorwerkzaamheden uit.

Boringen kunnen in alle richtingen: verticaal - van boven naar onder en van onder naar boven - , horizontaal en schuin onder een bepaalde hoek. De gaten kunnen een diameter hebben van 8mm tot en met 650mm en tot 3 meter diep gemaakt worden.

Onder andere voor volgende toepassingen kan u ons contacteren:

  • Doorvoer van leidingen voor elektriciteit, water, luchtkanalen, sanitair, verluchting, verwarming, sprinkler installaties, ventilatie, …

  • Spotjes – spotjes boren we van onder naar boven zodat ze mooi op 1 lijn staan. Dit geeft een mooi resultaat.

  • Gat voor afzuigkap keuken.

  • Waskoker of linnenopening (opening tussen 2 verdiepen waardoor de was van de bovenste verdieping rechtstreeks in de wasplaats terechtkomt).

 

ZAGEN

Vloeren en wanden zagen we tot op een diepte van 350 mm. Openingen kunnen uitgezaagd of uitgeboord worden, afhankelijk van de situatie. Indien gewenst gebeurt dit met opvang van boorwater en kernen. Ook het puin kan indien gewenst afgevoerd worden naar een aanwezige container.

U schakelt ons onder andere in voor:

luchtkanalen, schachten, raamopeningen, deuropeningen, trapgaten, …

 

CHEMISCHE VERANKERING

Draadstangen of wapeningsstaven worden ingeboord en verlijmd. Chemische verankeringen vereisen vaak veel boringen. Dit kan tot grote dieptes. We werken steeds met hoogwaardige chemisch producten en beschikken over de nodige ervaring om vakkundig ankers, draadstangen en wapeningsstaven te boren en te verlijmen. We volgen de geldende specificaties die zijn opgelegd door het studiebureau. 

Wij plaatsen chemische ankers voor verschillende toepassingen. In de industrie voor het verbinden van muren en vloeren, steekwapening, het vastzetten van draadstangen, allerlei bouwconstructies, …

Bij de particulier voor het vastzetten van trapleuningen, een metaalconstructie aan een woning, draadstangen, …

 

Voor al deze toepassingen kan u rekenen op onze beste service:

Jarenlange ervaring in betonboringen, betonzagen en chemische verankeringen

Oplossingen op maat

Klantgerichte aanpak (particulieren, bedrijven, installateurs …)

Uitgerust met de modernste diamantwerktuigen

Overal in België en Zuid Nederland actief

INTERESSE? VRAAG VANDAAG NOG UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!