NIEUW: WONINGVENTILATIE

NIEUW: VENTILATIE@HOME, UW VENTILATIE-EXPERT VOOR ZOWEL NIEUWBOUW ALS RENOVATIEPROJECTEN

Ventilatie@home is in de schoot van IZ Betonboringen geboren. Ventilatie@home verzorgt totaalventilatieprojecten van A tot Z. Ventilatie@home zorgt voor de volledige ventilatie-installatie, inclusief de afwerking, de keuring en verslaggeving van het ventilatiesysteem.

Ventilatie@home is actief over heel België. Zowel particulieren, aannemers, architecten en EPB-verslaggevers kunnen rekenen op onze diensten.

Klantgerichte aanpak

Door onze ruime ervaring steeds een oplossing op maat

Zowel voor kleine opdrachten als totaalventilatieprojecten

BCCA-gecertificeerde ventilatie-expert

VENTILATIESYSTEMEN VAN VENTILATIE@HOME

Wij staan in voor de plaatsing van ventilatiesystemen bij renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen. We zijn gespecialiseerd in ventilatiesystemen van het type C, C+ en D. We staan u natuurlijk bij met advies en helpen u de juiste keuze maken. Daarvoor hoeft u ons enkel te contacteren voor een vrijblijvende offerteaanvraag. 

Hierbij doen we meteen de voor- en nadelen van elk systeem uit de doeken en stellen we een aangepast offerte voor u op. Akkoord? Dan beginnen we aan het voorontwerp, verzorgen we de deskundige installatie en staan we ten slotte ook in voor de debietmetingen, afregeling en de verslaggeving. Kortom: u rekent op één expert voor uw ventilatieproject!

Ventilatiesysteem C (natuurlijke luchtaanvoer, mechanische luchtafvoer)

Ventilatiesysteem C+ (natuurlijke luchtaanvoer, mechanische luchtafvoer + automatische aansturing)

Ventilatiesysteem D (mechanische luchtaanvoer en -afvoer)

ventilatiesysteem C - Ventilatie@home
press to zoom
ventilatiesysteem C+ - Ventilatie@home
press to zoom
1/2
 

ERKENDE VENTILATIEVERSLAGGEVER IN BELGIË

Sinds 1 januari 2016 is de tussenkomst van een ventilatieverslaggever verplicht bij nieuwbouwwoningen of bij ingrijpende energetische renovaties in België. Dit omdat een hoge isolatiewaarde de luchtkwaliteit in uw woning aantast. Ventilatie@home is een erkend ventilatieverslaggever en waakt dan ook over de luchtkwaliteit in uw woning. 

Onze betrokkenheid gaat ver. Heel ver. Al bij het voorontwerp zijn we betrokken in het proces en zorgen we voor het ventilatiesysteem. Daarnaast zorgen we voor de installatie en voeren we ook de nodige controles uit. Hierbij zorgen we ervoor dat alles voldoet aan de aangeduide norm en de bepalingen van het EPB-verslag. Het dossier voor het BCCA (Belgian Construction Certification Association) is eveneens voor onze rekening. Wij zijn BCCA-gecertificeerd voor:

Kwalificatie Coördinator

Kwalificatie Ontwerper en Voorontwerper

Kwalificatie Verslaggever Doorstroomopeninge

Kwalificatie Verslaggever Regelbare Afvoeropeningen

Kwalificatie Verslaggever Mechanische Ventilatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN EXPERT DIE INSTAAT VOOR ALLE ASPECTEN VAN UW VENTILATIEPROJECT, AL DAN NIET INCLUSIEF HET UITVOEREN VAN BETONBORINGEN? CONTACTEER ONS EN ONTVANG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE.